#‎LLUERNIA16 >>> AJAC FESTIVALS EFÍMERS

AJAC Joves Arquitectes de Catalunya ens hem proposat que els festivals d’ARQUITECTURA EFÍMERA reservin un espai per oferir ALS NOSTRES AGRUPATS. Per aques motiu us presentem el primer festival en el que serem presents: Lluèrnia . El festival de la llum d’Olot que tindrà lloc el proper 12 de Novembre a la Capital de la Garrotxa.

Envoltats de FOC, LLUM i VOLCANS, els nostres companys de Lluèrnia ens proposen un espai en el que els Joves Arquitectes de Catalunya puguin treure el cap i mostrar que fan i com ho fan. Un nou aparador que omplirà els carrers d’olot durant una nit i que permetrà descobrir nous espais mai abans oberts. Per això i perquè creiem que les oportunitats sovint cal crear-les aquí us deixem tota la informació referida a aquest primer concurs.

  • Entrega de propostes: 5 de setembre de 2016

Abans de les 12:00 del migdia (hora espanyola) mitjançant correu electrònic a ajac@coac.net segons les instruccions de l’apartat 7 de les presents bases.

  • Execució propostes: 11 i 12 de novembre de 2016

El muntatge dels projectes es realitzarà el divendres 11 i el dissabte 12 de novembre abans de les 6 de la tarda, i el desmuntatge un cop finalitzat el Festival. L’equip seleccionat per executar la intervenció haurà de ser responsable tan del muntatge com del desmuntatge.

Us hi esperem a totxs!

BASES