>>> Cicle de conferències INEXPERIÈNCIES

Paral·lel a la itinerància de l’exposició dels Premis AJAC XII, amb una primera parada a la demarcació de Tarragona, aquest proper mes de març inicien les INEXPERIÈNCIES, el cicle de conferències on els premiats d’aquesta darrera edició expliquen l’obra premiada i la seva (in)experiència de la primera etapa de la pràctica professional.
En un espai en format de conferència online, participants i assistents tindrem l’oportunitat de comentar, contrastar i discutir diferents vivències de la nostra professió.
Primeres inexperiències:

>> Dj 4/3/21 19.30h;  Víctor Bergnes de las Casas (acte conjunt amb la Demarcació de Tarragona del COAC) // en línia, visualitza’m!

>>  Dj 25/3/21 a les 19.30h;  Estudi Sarquella Torres (acte conjunt amb la Demarcació de Tarragona del COAC) // en línia, visualitza’m!

>>  Dj 13/5/21 a les 19h;  Belén Ramos & Pablo Hita i Pau Bajet & Maria Giramé & Pablo Garrido  (acte conjunt amb la Demarcació de Comarques Centrals del COAC) en el marc de la Setmana d’Arquitectura 2021 // en línia, visualitza’m!

>>  Dv 14/5/21 a les 19h;  Carles Enrich Studio, V I S I T A tècnica a la Torre de Merola (Puig-reig) comentada per l’arquitecte Carles Enrich i la historiadora i arqueòloga Mireia Vila (acte conjunt amb la Demarcació de Comarques Centrals del COAC).

>>  Dc 9/6/21 a les 19h;  Xavier Martín, Eugeni Bru i l’estudi Ocamica Tudanca arquitectos (acte conjunt amb la Demarcació de l’Ebre del COAC) // en línia, visualitza’m!

>> Dj 1/7/21 a les 19.30h:  estudi AMOO (Aureli Mora i Omar Ornaque), Aida Adcock i l’equip de Josep Oriol Ferrer, Maria Megías, Ventura Godoy i Marc Sánchez (acte conjunt amb la Demarcació de Lleida del COAC) // P R E S E N C I A L  // visualitza’m!

>> Dj 23/9/21 a les 19.00h: l’estudi Arantxa Manriques arquitectes, Marta Domènech & David López i l’estudi Mesura (acte conjuntamb la Demarcació de Girona del COAC) // P R E S E N C I A L  i en línia // visualitza’m!

>> Dj 24/2/22 a les 19.00h: Anna Gutiérrez & Francesca Palandri & Sandra Bravo,  Jaime Fernández & Magda Barcelo & Adrian Jurado & AlbertGuerra, i Carles Enrich & Anna de Castro & César Jiménez, de Carles Enrich Studio (acte conjunt amb la Delegació del Vallès del COAC) // P R E S E N C I A L  a l’ETSAV i en línia // visualitza’m!

P R Ò X I M A M E N T :

>> Dc 31/3/22 a les 18.30h: PROJECTES I PROCESSOS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, amb Equal Saree + Lacol, Arquitectura de Contacte i la Cooperativa *estel // P R E S E N C I A L  a l’espai La cooveta, local de la cooperativa *estel a Sabadell. 

Per a més informació sobre l’Exposició dels Premis AJAC XII clica aquí!

organitza col·labora patrocina