#festaAJAC >>> Festa AJAC de Presentació del Llibre #PREMISAJACIX

FESTA DE PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ DELS PREMIS AJAC IX AL PAVELLÓ MIES VAN DER ROHE.

L’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) representa els joves arquitectes catalans dins el marc institucional actual del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya. L’agrupació treballa des de fa més de 20 anys per donar suport als joves arquitectes menors de 40 anys que volen emprendre nous projectes convertint-se així en una plataforma que impulsa i dona suport a petits emprenedors dins el camp de l’arquitectura. La finalitat de l’agrupació és lluitar pels professionals vinculats al món de l’Arquitectura però també per mostrar, explicar i fer més accessible l’arquitectura a la resta de la societat. Actualment hi ha afiliats més de 300 membres amb una representació potencial d’uns 3.000 simpatitzants adscrits.

La nova junta d’aquest nou mandant seguirà desenvolupant el treball dut a terme en els últims anys per defensar la professió i els joves professionals vinculats al món de l’arquitectura, així com per mirar d’apropar l’entitat als col·lectius més joves, els mitjans i les institucions catalanes.

” Com a Agrupació volem esdevenir l’eina necessària per vincular els joves arquitectes a les institucions i al mercat laboral. Creiem en la polivalència de la nostra professió i per això defensarem noves maneres de treball, una participació més propera per part dels agrupats així com obrir nous ponts entre les universitats i els seus estudiants. El nostre lema es clar i contundent “Joves Arquitectes per una professió digne i cohesionada. Agrupa’t!”

Per aquest motiu L’Agrupació de Joves Arquitecte de Catalunya (AJAC) té el plaer de convidar-vos a participar el proper dijous 8 d’octubre a les 19:30h al Pavelló Mies Van der Rohe a la festa de presentació de la Publicació dels Premis AJAC IX.

La publicació d’enguany, dissenyada per Júlia Doz i Helena Fradera, mostrarà totes les obres premiades en la IX edició dels Premis AJAC. Marcant el clar canvi de tendència que la professió està dibuixant, es podran veure des de projectes sostenibles, ecològics o biodegradables, softwares que permeten llegir la ciutat de Barcelona tan a nivell històric com a nivell tecnològic a una distància de 30.000 Km des del cel o l’aplicació de la tecnologia més avançada per desenvolupar sistemes constructius tradicionals que parteixen de petits peces de ceràmica o permeten escanejar edificis sencers. Aquestes i altres propostes es podran veure juntament amb l’Exposició itinerant INEXPERIÈNCIES que al llarg de dos anys s’ha anat presentat per totes les comarques catalanes, explicant i presentat noves propostes per a un futur canviant dins i fora el camp de l’Arquitectura.

Han estat convidats el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’alcaldessa i representants de l’Ajuntament de Barcelona vinculats a la regidoria d’Habitatge Urbà, el degà del Col·legi d’Arquitectes, representats de tots els Col·legis d’Arquitectura de Catalunya, representants de les diverses entitats polítiques i arquitectòniques de la ciutat de Barcelona, col·lectius de joves arquitectes, grups d’escoles i universitats vinculades, i nombroses personalitats destacades de l’àmbit de la cultura.

En aquesta ocasió podrem comptar amb el suport de Moritz amb cerveses fresques i Lolea per a una degustació mol especial, i música en directe de Heads&Tails.

DADES

LLOC: Pavelló Mies Van der Rohe, Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 7, 08038 Barcelona
ORGANITZA: Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya

DATA i HORARI: Dijous 8 d’Octubre a les 19:30h

ACCÉS: Gratuït – Aforament limitat – Cal confirmar assistència per mail a premisajac@gmail.com

INFORMACIÓ i DIFUSIÓ: Via web (http://www.coac.net/ajac/) Facebook (www.facebook.com/agrupacioajac) Twitter (@agrupacio_ajac)

 

 

CONTACTE

Per accedir com a públic // premisajac@gmail.com

Per premsa i comunicació // agrupació.ajac@gmail.com /

 

Atentament,

Junta AJAC