>>> Ja tenim la publicació dels PREMIS AJAC XII al forn!

El passat 2020 convocàvem la Dotzena edició dels Premis AJAC per a joves arquitectes, que van fallar a l’octubre. Els premis recullen 11 categories diferents i els projectes són valorats per jurats de renom nacional i internacional de manera altruista. Amb aquests premis volem mostrar el potencial de la feina dels joves arquitectes i fer-ne una bona difusió. S’hi poden presentar joves arquitectes fins a 40 anys i estudiants d’arquitectura.

El premi dels guardons és l’entrega d’un diploma i difusió de la seva feina mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori català i les jornades “Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant del públic assistent.

En paral·lel també s’obra la convocatòria dels concursos del disseny de l’exposició i la publicació de les obres guardonades. Enguany, junt amb els premis s’han obtingut més de 200 propostes, un nombre que va creixent any rere any.

EL LLIBRE: JA EL TENIM AL FORN I A PUNT DE SORTIR!!!

La publicació d’aquesta darrera edició recull els 24 projectes i equips premiats a mans del/la guanyadora del concurs, Paula Guallar. Si esteu interessats en promocionar-vos al llibre envieu-nos un correu a ajac@coac.net i us presentarem la nostra proposta! (abans del 14/5/21)

+++

Podeu descarregar l’acta dels Premis AJAC XII per conèixer tots els equips i projectes guardonats i visualitzar l’exitosa falla del passat octubre en format online! També podeu visualitzar el llibre digital de l’anterior edició dels premis aquí.

A LA IMATGE QUE ENCAPÇALA AQUESTA PUBLICACIÓ US PRESENTEM, DE FORMA INÈDITA, L’ASPECTE QUE TINDRÀ EL LLIBRE, AMB UN TO ATREVIT, MODERN I ORIGINAL.