I Biennal AJAC

POST-LIKE, la Primera Biennal AJAC


Del 5 al 16 d’octubre de 2023 tindrà lloc la I Biennal d’Arquitectura Jove de Catalunya, la Biennal AJAC, amb una programació molt completa que combina conferències, tallers, exposicions, i fins i tot atenció psicològia gratuïta!

Una iniciativa de l’AJAC, comissariada per Marina Povedano, Arnau Pascual, Laura Solsona i Eduard Fernández de l’estudi Self-Office, amb la participació del COAC i el Centre Obert d’Arquitectura, aquesta primera BiennalAJAC comptarà amb un total de 25 activitats distribuïdes en més de 10 dies, amb conferències de Maxime Delvaux, MAIO, Javier Fernández Contreras o Lluís Alexandre, correccions creuades entre universitats d’arquitectura catalanes, visites guiades a habitatges particulars de joves estudis catalans i l’exposició d’obres premiades a la XIII edició dels Premis AJAC.

Sota el lema Post Like, la programació de la Biennal girarà entorn de la cultura visual, apel·lant directament a una generació immersa en la digitalització, la immediatesa de les xarxes, la intel·ligència artificial i els desitjos guiats per algoritmes. A través de les imatges, es revelaran històries que aprofundeixin en la reflexió i la crítica arquitectònica, desafiant els paradigmes de les xarxes socials i abordant les preocupacions que afecten directament la nostra societat.

>>>> CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ <<<<

Totes les activitats són GRATUÏTES sense inscripció prèvia, exceptuant algunes que sí requereixen d’inscripció (indicades al programa).


Et convidem a la inauguració!

La festa d’inauguració de la Biennal tindrà lloc el dijous 5 d’octubre a les 19h al vestíbul del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona (Plaça Nova, 5) juntament amb la instal·lació Manifest creada pel col·lectiu d’artistes Sociedad 0 amb l’assistència de Guillem Costa Calsamiglia, Degà del COAC, i Iñaqui Carnicero, Secretari General d’Agenda Urbana i Habitatge del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.


Segueix-nos per estar al dia de tots els canvis i novetats!